Auto Kopen Auto Inkoop Garage - Imex Cars

Gepubliceerd mrt. 06, 22
5 min read

Auto Kopen Auto Inkoop Garage - Imex Cars

Een paar jonge mensen, nauwelijks droog achter de oren, in hun vrije tijds kleding spelen auto verkopertje. Ik word liever belazerd door een verkoper die op z'n minst de indruk wekt er verstand van te hebben. 19 jul 2011 15:52 door » 28 feb 2019 17:50 ik denk dat je geluk of pech kunt hebben - camper verkopen.

Het online taxatierapport was 4600 euro - auto waarde bepalen belgie . Het bod van wijkopenautos in eerste instantie 2800 en na de handelaarsveiling 3200. Vond ik dus uiteindelijk ook zonde van mijn tijd en heb de auto prive verkocht. Maar gezien de andere 2 verhalen en het feit dat ze het in heel europa nog prima lijken te doen denk ik dat ze vaak genoeg successvol auto's kopen .

Sloopauto Verkopen? Wij Kopen Sloopauto's In! - imexcars.be

Nadat ik twee keer goede verhalen had gehoord van vrienden en familie (een keer het taxatiebod en een keer zelfs meer dan dat) heb ik ook een poging gedaan (caravanopkopers ). Het online taxatierapport was 4600 euro. Het bod van wijkopenautos in eerste instantie 2800 en na de handelaarsveiling 3200. Vond ik dus uiteindelijk ook zonde van mijn tijd en heb de auto prive verkocht.

Imex cars

Address: Mispelstraat 73, 9100 Sint-Niklaas, België
Phone: +32484849515
Email: info@imexcars.be
Wij kopen auto's

Waar zij succes mee hebben is het profiteren van mensen die snel van hun auto af moeten, of van afgeschreven auto's. Voor een paar honderd euro inkopen, opslag van een paar honderd er overheen en verkopen aan Afrika of Oost Europa. De rijdbare auto's worden gekocht tegen te lage prijzen, maar als iemand er af moet, of er in trapt omdat ze al een stuk hebben moeten rijden, worden ook weer met goede marges verkocht.

Auto Verkopen Antwerpen - Imex Cars

De rijdbare auto's worden gekocht tegen te lage prijzen, maar als iemand er af moet, of er in trapt omdat ze al een stuk hebben moeten rijden, worden ook weer met goede marges verkocht. Nou zo simpel als u het stelt is het niet hoor, voor een paar honderd naar Africa dat is allang niet meer (auto voor export aanbieden - Imex Cars ).

Auto Inkopen, Wij Helpen Je Verder - imexcars.beAuto Inkoop Koopt Uw Auto Ongeacht Plaats Of Merk

De auto`s worden i. d.d (auto verkopen export antwerpen ). helemaal niets meer waard door de opkomst van de accu auto`s en daar spelen die mannen goed op in. Of er komt een sloopregeling wat ook gedaan is bij de oude je nog wel (export auto kopen ). Al dat mooie spul, klippers, kastjes, luxe motoren alles naar de sloop.

Auto Verkopen? De Beste Prijs Voor Uw Auto! - imexcars.be

Dan wel als je daar in de buurt bent want zij moeten er tijd aan besteden en kregen niets hiervoor. Ongeacht de prijs langs gaan en dat bod weigeren mag - opkoper auto. Welk bedrijf wil nu voor niets werken..... ik gun ze dat wel. 17 jan 2014 22:39 door » 08 mei 2019 20:15 mathe schreef: ↑08 mei 2019 16:39 Niet in zee gaan met dit bedrijf, kreeg een online taxatie van EUR 4650 voor een keurig nette auto, vervolgens afspraak gemaakt gemaakt in 's Hertogenbosch.

Had er al een raar voorgevoel van. Kreeg na een paar uur een bod van EUR 1950,= Wie denkt u te bereiken met deze waarschuwing? Wat hebt u immers zelf gedaan met de jarenlange lijst met waarschuwingen? Dit gebeurd al jaren en wordt al jaren voor gewaarschuwd. 19 jan 2018 19:57 door » 10 mei 2019 20:04 In Autoweek stond een week of wat geleden een test van vier of vijf van die opkopers.

Auto Verkopen In Belgie

Kortom niet eerst goed uitgezocht wat dit voor malafide handel is, dus een rit van 30 km vice versa en 2 uur tijd ten spijt. WEES GEWAARSCHUWD GA NIET MET ZE IN ZEE OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN door » 20 jul 2019 08:36 Malafide, weer zo'n groot woord - verkoop tweedehands auto zonder keuring . Ik noem het handel.

Mijn Auto Verkopen Belgie - Imex Cars Auto Opkopers - Imex Cars

Maar er wordt handig ingespeeld op de hebberig heid van de mensen. Ik heb laatst ook mijn kenteken ingevoerd. Krijg 6750 euro bij WKA. Mijn garage geeft 5000 inruil. Ga ik naar de ANWB koerslijst, is dit inruil bedrag van 5000 redelijk en kan ik 6500 krijgen als ik hem particulier verkoop (camper verkopen - Imex Cars ).

Sloopauto Verkopen? Wij Kopen Sloopauto's In! - imexcars.be

Wilt u uw auto graag verkopen, maar heeft u er geen zin in om allerlei mensen thuis te ontvangen of bent u bang dat ze niet op komen dagen na een gemaakte afspraak, dan bent u bij Galema & De Boer, Auto Inkoop Friesland, aan het juiste adres (opkoper schadewagens west vlaanderen ). Wij kopen uw auto graag in tegen een reële inkoopprijs.

Wat uw situatie ook is, er komt altijd een tijd dat u uw auto wilt verkopen - opkoper audi - Imex Cars . Er zijn naast onze auto verkoop site nog tal van mogelijkheden om de auto te verkopen. Iedere oplossing heeft zo zijn voor- en nadelen. We nemen u graag mee langs de verschillende manieren om een auto te verkopen en leggen kort uit wat de voor- en nadelen zijn.

Autobedrijf - Inkoop & Verkoop Tweedehandse Auto's - Imex CarsDe verkoop van uw auto aan een dealer is vrij gemakkelijk, maar krijgt u dan ook de beste prijs? De auto particulier verkopen binnen familie of vrienden is ook een optie, maar dan moet u waarschijnlijk wel onderhandelen over de prijs, bent u daar wel goed in? Is de auto eenmaal verkocht, hoe gaat het afrekenen dan? En is het dan mogelijk om een overeenkomst te laten ondertekenen? Als de auto die u verkoopt contant met u wordt afgerekend, weet u dan 100% zeker dat dit geld allemaal echt is? Een contract opstellen tussen u en de kopende partij is misschien ook iets wat u wilt doen, maar heeft u hier de juiste kennis voor in handen?. export auto kopen - Imex Cars .

Navigation

Home

Latest Posts

Helmen Assortiment

Published Sep 27, 22
6 min read

Shortlease Zakelijk Voor Personenwagens

Published Sep 26, 22
6 min read

Alles Over Velgen En Banden

Published Sep 21, 22
6 min read